In de Vrede
In de schaduw van de St-Sixtusabdij
Enkel in Ontmoetings Centrum "In de Vrede" degusteer je het "beste bier ter wereld", want de Trappisten van Westvleteren worden slechts hier geserveerd. De trappist is met uiterste zorg gebrouwen van zuivere natuurlijke grondstoffen in de plaatselijke Sint-Sixtusabdij. Dit is genieten op alle vlakken, van een unieke godendrank bij een stevige belegde boterham in de hedendaagse ruimte, of van de zon op het groene terras bij een dagvers hoeveijsje, een mazarinetaartje of een stuk hommelpaptaart. De lunch wordt bij voorkeur afgesloten met een "Coupe In de Vrede", bereid met heerlijk ijs en Westvleteren Trappist!

Ondertussen kunnen de kleinsten onze speeltuin ontdekken. De kinderen kunnen naar hartenlust ravotten op moderne en veilige speeltuigen.

In de winkel kun je terecht voor trappist, abdijkaas, abdijpaté, kruydekoecke, hennepot en tal van andere streekspecialiteiten (indien voorradig), zodat je thuis van deze zaligheden kunt nagenieten!

Groepen maken vooraf een afspraak en reservatie. Zo kunnen we alles in het werk stellen om jullie optimaal te ontvangen!

  "In de Vrede" is 100% toegankelijk voor rolstoelgebruikers!
Donkerstraat 13 - 8640 Westvleteren - T +32(0)57 40 03 77 - info@indevrede.be